The Norton Knatchbull School – Staff Room

Norton Logo

Another school, another TV aerial.

This time not for a canteen, but for the new school staff room at the Norton Knatchbull School.

The outside of the school has been clad with metal sheeting, which made it quite an interesting cable route from the TV aerial to the TV. But after drilling some holes, weaving in and out of classrooms and trunking along corridors, Ashford Vision succeeded with the task in hand.

At first, the signal levels achieved were actually too high to run without issues, but after attenuating the levels so they were within tolerance, all was working perfectly.

The teachers can now watch Jeremy Kyle in HD on their newly installed system, whilst downing that hard earned cup of tea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s